U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Training

 

ATTENTIE:
Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe locatie!
 

De Vereniging biedt geen standaard cursusaanbod. Al naar gelang de belangstelling is er trainingsbegeleiding.
U kunt bij ons trainen voor:


Diploma Verkeers Zekere Hond (VZH)
Bij de training Verkeers Zekere Hond leert de hond zich sociaal en gehoorzaam te gedragen op straat.
Het VZH-diploma is de toelatingseis om aan de gespecialiseerde werkhonden-trainingen als IPO en Speurhond te kunnen beginnen. Het programma VZH bestaat uit gehoorzaamheidsoefeningen op het veld en een praktijkgedeelte zoals: - aan de lijn en los volgen; - zitten tijdens los volgen; - afliggen; - komen op bevel; - afliggen met afleiding.
Klik hier voor het VZH Loopschema

IPO 1, 2 en 3
IPO staat voor Internationale Prüfungs- Ordnung, een standaard waarin de reglementen van examens en wedstrijden internationaal zijn vastgelegd.
Klik hier voor het Reglement voor het Internationale Gebruikshondenexamen en het Internationale Speurhondenexamen van de FCI en Klik hiervoor de toelichting.

Klik hier voor het Reglement voor het IPO-VO (geldt als tussenstap voor het IPO 1 examen) welke vanaf 1 januari 2013 in Nederland is ingevoerd.

W
ilt u een keer als gast komen meetrainen dan is dit uiteraard mogelijk na overleg met ons secretariaat, mobiel 06-41 28 67 15.